Joycare

Италианската марка Joycare присъства повече от 14 години на италианския и чуждестранен пазар, разширявайки непрекънато своrте граници. Специализирана е в производството и дистрибуцията на артикули за здравословно благополучие и грижи за деца и възрастни.

Мисия

Мисията на Joycare e да следва изискванията на своите фенове, да утвърди всички Joycare SPA продукти, и свойте марки в персонално и професионално предназначение.

Нашата цел е “Проект Joycare” да стане еталон за цялото семейство, когато става дума за продукти свързани с личната грижа и благосъстояние.

Joycare в България

През 2005 година марката Joycare стъпва и на българския пазар. Продуктите могат да се намерят във всички големи търговски вериги и аптеки. Отличават се с качество, модерен дизайн и конкурентни цени.

В случай, че желаете да прибавите продуктите на Joycare в стоковия асортимент на вашия магазин, може да се свържите с нас чрез контактната форма!

Copyright © 2022 Joycare S.p.a. socio unico & Stinex OOD & DataX EOOD | SM by Nikea SM | Design by iWebsiteTemplate.com and Templatemo